Miniput træningsdag

Lørdag d. 9 juni afholdt vi vores halv-årlige miniput-træningslørdag, hvor vi meget intenst gennemgår det pensum som mini-ninjaerne skal op til ved den kommende graduering.

Kære miniputter (og forældre),

Lørdag d. 9. juni holder vi vores mini-weekend for alle miniputter. Fordi mange børn i den alder ikke har prøvet at sove ude før, holder vi vores "weekend" som et enkelt-dags arrangement - uden overnatning. Det foregår naturligvis i klubben, hvor vi træner karate (fokus på pensum til graduering), leger en masse sjove lege, og hygger med en god film, inden vi slutter.

Vi begynder kl. 10:30 og slutter kl. 19:30.

Vi har brug for lidt hjælp fra nogen friske forældre, når der skal anrettes mad og drikke i løbet af dagen, så vi kan bruge vores tid sammen med børnene. Hvis nogen har mulighed for at give en hånd med, så giv os gerne besked snarest på e-mail anita@thilker.dk eller lars@thilker.dk. Vi skal bruge hjælp til frokost (10:30-13:00), eftermiddagskage (14:30-15:30) og til aftensmad (17:00-18:30).

Der er tradition for, at forældre bidrager med noget kage :-)

Der er altid mange sjove "karate-kager", og børnene elsker lige præcis den del af programmet :-)

Det koster 140 kr at deltage i dagen, som betales ved tilmelding. Pengene går til indkøb af mad og drikke (+ diverse) til hele dagen. Tilmelding foregår via klub modulet, som man når ved at klikke hér.

Vi regner med at se jer allesammen, og glæder os til dagen!

Oss

Sempai'erne

 
YAY - armstrækninger